30 september 2015 14:12

Voortzetting samenwerking Rabobank en De Horst

De afgelopen twee jaar hebben de Horst en de Rabobank succesvol samengewerkt om ‘Theater de Horst’ in de regio op de kaart te zetten. Niet zonder resultaat; de voorstellingen worden zeer goed bezocht. De gemoedelijke sfeer en de gezellige nazit zorgen ervoor dat de Theater de Horst inmiddels een vaste klantenkring heeft weten op te bouwen.

Om de goede samenwerking te onderstrepen heeft de Rabobank besloten om zich voor de komende drie jaar aan de Horst te verbinden. Door een financiële bijdrage en de inzet van de theaterwerkgroep kan er een aantrekkelijk theaterprogramma voor een brede doelgroep worden aangeboden.

Afgelopen week is de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst met de Rabobank officieel getekend. Rianne Hermes, adviseur Coöperatie van Rabobank Uden Veghel: “Als coöperatieve bank hechten wij veel waarde aan het toegankelijk maken van cultuur. Theater De Horst in Venhorst past daarom goed bij ons. Dit opkomend theater in een lokale kleine gemeenschap is een goed initiatief dat van grote betekenis is. Er vinden hier namelijk vele ontmoetingen plaats met mensen uit de regio, iets wat wij graag stimuleren.”

Op woensdag 14 oktober staat de familievoorstelling ‘De fantastische meneer Vos’ op het programma. Vervolgens staat op vrijdag 16 oktober Silvester Zwaneveld met zijn show ‘Regels zijn regels’ in de Theater de Horst. Silvester is bekend van het duo Arie & Silvester.

Voor meer informatie en tickets kunt u kijken op: www.dehorstvenhorst.nl/voorstellingen

Ondertekening Rabobank

De Horst wordt gesponsord door: